Gizlilik Politikası

Web Gizlilik Politikası

gizliliğinizi korumak için kararlıdır. Kişisel Bilgilerinizin kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa bizimle iletişime geçin ve size memnuniyetle yardımcı oluruz.

Bu siteyi veya hizmetlerimizi kullanarak, Kişisel Verilerinizin işbu Gizlilik Politikasında açıklandığı şekilde işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

Içindekiler

  1. Bu Politikada kullanılan tanımlar
  2. Takip ettiğimiz veri koruma prensipleri
  3. Kişisel Verileriniz ile ilgili sahip olduğunuz haklar nelerdir?
  4. Sizinle ilgili topladığımız Kişisel Veriler
  5. Kişisel Verilerinizi nasıl kullanıyoruz?
  6. Kişisel Verilerinize başka kimlerin erişimi var?
  7. Verilerinizi nasıl koruyoruz?
  8. Çerezler hakkında bilgiler
  9. İletişim bilgileri

Tanımlar

Kişisel Veriler- Tanımlanmış veya tanımlanabilir gerçek kişiyle ilgili herhangi bir bilgi.
İşleme- Kişisel Veriler veya Kişisel Veriler kümelerinde gerçekleştirilen herhangi bir operasyon veya işlem kümesi.
Veri konu- Kişisel Verileri İşleniyor olan gerçek bir kişi.
Çocuk - 16 yaşında olan gerçek bir kişi.
Biz / Bize (büyük harfle yazılmış olsun ya da olmasın) -

Veri Koruma Esasları

Aşağıdaki veri koruma ilkelerine uymayı taahhüt ediyoruz:

  • İşleme yasal, adil ve şeffaftır. İşleme faaliyetlerimizin yasal gerekçeleri vardır. Kişisel Verileri İşlemeden önce her zaman haklarınızı değerlendiririz. Talep üzerine İşleme hakkında size bilgi vereceğiz.
  • İşlem amaçlarla sınırlıdır. İşleme faaliyetlerimiz, Kişisel Verilerin toplandığı amaca uygundur.
  • İşlem en az veri ile yapılır. Herhangi bir amaç için gereken minimum Kişisel Bilgi miktarını toplar ve işleriz.
  • İşleme bir süre ile sınırlıdır. Kişisel verilerinizi gerekenden daha uzun süre depolamayacağız.
  • Verilerin doğruluğunu sağlamak için elimizden geleni yapacağız.
  • Verilerin bütünlüğünü ve gizliliğini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Veri Konusu hakları

Veri Konusu aşağıdaki haklara sahiptir:

  1. Bilgi edinme hakkı - Kişisel Verilerinizin işlenip işlenmediğini bilmek zorundasınız demektir; Hangi veriler toplanır, nereden alınır, neden ve kimler tarafından işlenir.
  2. Erişim hakkı - yani sizin hakkınızda toplanan verilere erişme hakkınız var. Bu, toplanan Kişisel Verilerinizin bir kopyasını isteme ve alma hakkınızı içerir.
  3. Düzeltme hakkı - Kişisel Verilerinizi yanlış veya eksik olan düzeltme veya silme talebinde bulunma hakkına sahip olduğunuz anlamına gelir.
  4. Silmek hakkı - bazı durumlarda Kişisel Verilerinizin kayıtlarımızdan silinmesini isteyebilirsiniz.
  5. İşlemeyi kısıtlama hakkı - belirli koşulların geçerli olduğu durumlarda, Kişisel Verilerinizin İşlenmesini kısıtlama hakkına sahipsiniz.
  6. İşlemeye itiraz etme hakkı - bazı durumlarda, örneğin doğrudan pazarlama söz konusu olduğunda Kişisel Verilerinizi İşleme'ye itiraz etme hakkınız vardır.
  7. Otomatik İşleme'ye itiraz etme hakkı - yani profil oluşturma dahil olmak üzere otomatik İşleme'ye itiraz etme hakkınız var; ve yalnızca otomatik İşleme dayalı bir karara bağlı olmamak. Bu hak sizi ilgilendiren veya önemli ölçüde etkileyen yasal etki yaratan profillerin bir sonucu olduğunda egzersiz yapabilir.
  8. Veri taşınabilirliği hakkı - Kişisel Verilerinizi makine tarafından okunabilir bir biçimde veya doğruysa, bir İşlemciden diğerine doğrudan aktarma hakkına sahipsiniz.
  9. Şikayette bulunma hakkı - Talebinizi Erişim Hakkı kapsamında reddetmemiz durumunda, size neden hakkında bir sebep sunacağız. Talebinizin ele alınma şeklinden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.
  10. Yardımı için sağDenetim otoritesi- Bir denetleyici otoritenin yardımına ve zarar iddiaları gibi diğer yasal yollara başvurma hakkına sahip olduğunuz anlamına gelir.
  11. Onayı geri çekme hakkı - Kişisel Verilerinizin İşlenmesi için verilen herhangi bir izni geri çekme hakkına sahipsiniz.

Topladığımız veriler

Bize verdiğiniz bilgiler
Bu, e-posta adresiniz, adınız, fatura adresiniz, ev adresiniz vb. Olabilir - özellikle size bir ürün / hizmet sunmak veya müşteri deneyimini bizimle geliştirmek için gerekli olan bilgiler. Web sitesinde diğer etkinlikleri yorumlamanız veya gerçekleştirmeniz için bize sağladığınız bilgileri saklarız. Bu bilgiler, örneğin adınızı ve e-posta adresinizi içerir.

Sizin hakkınızda otomatik olarak toplanan bilgiler
Bu, çerezler ve diğer oturum araçları tarafından otomatik olarak saklanan bilgileri içerir. Örneğin, alışveriş sepeti bilgileriniz, IP adresiniz, alışveriş geçmişiniz (varsa) vb. Bu bilgiler müşteri deneyiminizi geliştirmek için kullanılır. Hizmetlerimizi kullandığınızda veya web sitemizin içeriğine baktığınız zaman, aktiviteleriniz kaydedilebilir.

Ortaklarımızdan bilgiler
Güvenilir ortaklarımızdan, bu bilgileri bizimle paylaşmak için yasal dayanaklara sahip olduklarını teyit ederek bilgi toplarız. Bu, onlara doğrudan verdiğiniz veya sizinle ilgili diğer yasal gerekçelerle topladıkları bilgilerdir. Bu liste: NCS Trust, EFL Trust.

Halka açık bilgiler
Kamuya açık olan senin hakkında bilgi toplayabiliriz.

Kişisel Verilerinizi nasıl kullanıyoruz?

Kişisel Verilerinizi aşağıdaki amaçlarla kullanıyoruz:

  • Hizmetimizi size sunmak. Bu, örneğin, hesabınızı kaydetmeyi içerir; İstediğiniz diğer ürün ve hizmetleri size sunmak; Talep üzerine promosyon ürünleri sağlamak ve bu ürün ve hizmetler ile ilgili olarak sizinle iletişim kurmak; iletişim kurmak ve sizinle iletişim kurmak; ve herhangi bir hizmette değişiklik bildiren.
  • müşteri deneyiminizi geliştirin;
  • kanun veya sözleşmeye bağlı bir yükümlülüğü yerine getirmek;
  • Sizin veya çocuğunuzun kayıtlı olduğu bir gençlik programı hakkında iletişim kurmak için;
  • Gençlik programlarımızdan başarı hikayeleri hakkında;
  • Bir gençlik programında çocuğunuzu desteklemek için

Kişisel Verilerinizi meşru gerekçelerle ve / veya Onayınız ile kullanıyoruz.

Sözleşmeye girme veya sözleşme yükümlülüklerini yerine getirme gerekçesiyle Kişisel Bilgilerinizi aşağıdaki amaçlarla işliyoruz:

  • sizi tanımlamak için;
  • Size bir hizmet sunmak veya size bir ürün göndermek / sunmak;
  • satış veya faturalama için iletişim kurmak;
  • Sizin veya çocuğunuzun kayıtlı olduğu bir gençlik programı hakkında iletişim kurmak için;
  • Gençlik programlarımızdan başarı hikayeleri hakkında;
  • Bir gençlik programında çocuğunuzu desteklemek için

Meşru çıkar temelinde, Kişisel Verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işliyoruz:

  • Size kişiselleştirilmiş teklifler göndermek için * (bizden ve / veya özenle seçilmiş ortaklarımızdan);
  • sunulan / sunulan ürünlerin / hizmetlerin kalitesini, çeşitliliğini ve kullanılabilirliğini geliştirmek için müşteri tabanımızı (satın alma davranışını ve geçmişini) yönetmek ve analiz etmek;
  • Müşteri memnuniyeti ile ilgili anketler yapmak;
  • Sizin veya çocuğunuzun kayıtlı olduğu bir gençlik programı hakkında iletişim kurmak için;
  • Gençlik programlarımızdan başarı hikayeleri hakkında;
  • Bir gençlik programında çocuğunuzu desteklemek için

Bize başka türlü bilgi vermediğiniz sürece, satın alma geçmişiniz / göz atma davranışınızla benzer veya aynı olan ürün / hizmetlerimizi meşru menfaatimiz olarak sunmayı düşünüyoruz.

Onayınız ile Kişisel Verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işliyoruz:

  • Size haber bültenleri ve kampanya teklifleri göndermek (bizden ve / veya özenle seçilmiş ortaklarımız);
  • diğer amaçlarla sizin için onayınızı talep ettik;
  • Sizin veya çocuğunuzun kayıtlı olduğu bir gençlik programı hakkında iletişim kurmak için;
  • Gençlik programlarımızdan başarı hikayeleri hakkında;
  • Bir gençlik programında çocuğunuzu desteklemek için

Yasadan doğan yükümlülükleri yerine getirmek ve / veya Kişisel Verilerinizi yasalarca sağlanan seçenekler için kullanmak için Kişisel Verilerinizi işliyoruz. Toplanan Kişisel Verileri anonimlaştırma ve bu tür verileri kullanma hakkımız saklıdır. Bu Politika kapsamı dışındaki verileri yalnızca anonimleştirildiğinde kullanacağız. Kredi kartı bilgileri gibi fatura bilgilerini kaydetmiyoruz. Sizinle ilgili toplanan diğer satın alma bilgilerini, muhasebe amaçları veya yasalardan kaynaklanan ancak 5 yıllarından daha uzun olmayan diğer yükümlülükler için gerekli olduğu sürece saklayacağız.

Kişisel Bilgilerinizi, burada belirtilmeyen, ancak verilerin toplandığı orijinal amaçlarla uyumlu olan ek amaçlar için işleyebiliriz. Bunu yapmak için şunları sağlayacağız:

  • Kişisel Verilerin amaçları, bağlamı ve doğası arasındaki bağlantı, daha fazla İşleme için uygundur;
  • Sonraki İşleme çıkarlarınızı zedeleyemez ve
  • İşleme için uygun koruma sağlanacaktır.

Daha fazla İşleme ve amaçlarla ilgili size bilgi vereceğiz.

Kişisel Verilerinize başka kimler erişebilir?

Kişisel Verilerinizi yabancılarla paylaşmıyoruz. Sizinle ilgili Kişisel Veriler, size hizmet sağlamayı veya müşteri deneyiminizi geliştirmeyi sağlamak için bazı durumlarda güvenilir iş ortaklarımıza sunulmaktadır. Verilerinizi aşağıdakilerle paylaşıyoruz:

İşleme ortaklarımız:

  • Ödemeler için Paypal. Bu işlem gerçekleştiğinde size bilgi verilir.

Program ortaklarımız:

  • NCS Trust - sadece NCS programları içindir.
  • EFL Trust - sadece NCS programları içindir.

Kişisel Verilerinize yeterli düzeyde koruma sağlayabilen İşleme iş ortakları ile çalışırız. Yasal olarak zorunlu olduğumuzda Kişisel Verilerinizi üçüncü taraflara veya kamu görevlilerine ifşa ederiz. Kişisel Bilgilerinizi, onaylamışsanız veya bunun için başka yasal nedenler varsa, üçüncü taraflara ifşa edebiliriz.

Verilerinizi nasıl koruyoruz?

Kişisel Verilerinizi güvende tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. İletişim ve veri aktarımı için güvenli protokoller kullanıyoruz (HTTPS gibi). Uygun olduğunda anonimleştirme ve takma kullanırız. Sistemlerimizi olası güvenlik açıkları ve saldırıları için izliyoruz.

Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışsak da, bilginin güvenliğini garanti edemeyiz. Ancak, veri ihlallerinin uygun yetkililerine bildireceğimize söz veriyoruz. Haklarınız veya çıkarlarınız için bir tehdit varsa size de bildireceğiz. Güvenlik ihlallerini önlemek ve herhangi bir ihlal oluşması durumunda yetkililere yardımcı olmak için makul bir şekilde yapabileceğimiz her şeyi yapacağız.

Bizde bir hesabınız varsa, kullanıcı adınızı ve şifrenizi gizli tutmanız gerektiğini unutmayın.

çocuklar

Web sitemiz üzerinden 14 yaşın altındaki çocuklardan bilgi toplamak ya da bilerek bilgi toplamak niyetinde değiliz. Bir gençlik yardımcısı olarak, ilgilenen veya programlarımıza katılan gençlerle ilgili bilgi toplamak için bir gereksinim vardır. Ebeveyn verileri sağlandığında bu verilerle ilgili ebeveynler ile iletişim kurulur.

Çerezler ve kullandığımız diğer teknolojiler

Müşteri davranışlarını analiz etmek, web sitesini yönetmek, kullanıcıların hareketlerini izlemek ve kullanıcılar hakkında bilgi toplamak için çerezleri ve / veya benzer teknolojileri kullanıyoruz. Bu, bizimle olan deneyimini kişiselleştirmek ve geliştirmek için yapılır.

Bir çerez, bilgisayarınızda saklanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, sitelerin çalışmasına yardımcı olmak için kullanılan bilgileri saklar. Sadece web sitemiz tarafından oluşturulan çerezlere erişebiliriz. Çerezlerinizi tarayıcı düzeyinde kontrol edebilirsiniz. Çerezleri devre dışı bırakmayı seçmek bazı işlevleri kullanmanıza engel olabilir.

Biz aşağıdaki amaçlar için çerezler kullanırız:

  • Gerekli çerezler - web sitemizdeki giriş yapma gibi bazı önemli özellikleri kullanabilmeniz için bu tanımlama bilgileri gereklidir. Bu çerezler hiçbir kişisel bilgi toplamaz.
  • İşlevsel çerezler - bu çerezler, servisimizi daha kullanışlı hale getiren ve daha kişiselleştirilmiş özellikler sunmayı mümkün kılan işlevselliği sağlar. Örneğin, yorum formlarında adınızı ve e-postanızı hatırlayabilirler; bu nedenle, bir dahaki sefere yorum yaparken bu bilgilere tekrar girmek zorunda kalmazsınız.
  • Analytics çerezleri - bu çerezler web sitemizin ve hizmetlerimizin kullanımını ve performansını izlemek için kullanılır
  • Reklam çerezleri - bu çerezler, sizinle ve ilgi alanlarınızla alakalı reklamlar yayınlamak için kullanılır. Ayrıca, bir reklamı gördüğünüz sayıları sınırlamak için kullanılırlar. Genellikle web sitesi operatörünün izniyle reklam ağları tarafından web sitesine yerleştirilirler. Bu çerezler bir web sitesini ziyaret ettiğinizi ve bu bilgilerin reklamverenler gibi diğer kuruluşlarla paylaşıldığını hatırlar. Çoğu zaman, hedefleme veya reklam çerezleri, diğer kuruluş tarafından sağlanan site işlevselliğine bağlanır.

Bilgisayarınızda saklanan çerezleri tarayıcı ayarlarınızdan kaldırabilirsiniz. Alternatif olarak, bazı 3rd taraf çerezlerini, aşağıdaki gibi bir gizlilik geliştirme platformu kullanarak kontrol edebilirsiniz. optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için, ziyaret allaboutcookies.org.

Web sitemizdeki trafiği ölçmek için Google Analytics kullanıyoruz. Google'ın gözden geçirebileceğiniz kendi Gizlilik Politikası vardır Districts Cüzdan. Google Analytics tarafından izlemeyi devre dışı bırakmak isterseniz, Google Analytics devre dışı bırakma sayfası.

İletişim bilgileri

İngiltere'de Veriler için Denetleyici Makam - https://ico.org.uk - ICO - Bilgi Komisyonu Ofisi

Eleman Topluluğu - verileri tartışmak için 0114 2999 214'i arayın.

Bu Gizlilik Politikasında Değişiklikler

Bu Gizlilik Politikasında değişiklik yapma hakkımız saklıdır.
Son değişiklik 21 / 05 / 2018 yapıldı.

Element Toplumu